Kilpailun säestäjät

Mikael Kemppainen opiskeli pianonsoittoa Sibelius-Akatemiassa ensin Minna Pölläsen ja sitten prof. Liisa Pohjolan johdolla. Opintojaan Kemppainen on täydentänyt lukuisilla koti-ja ulkomaisilla (Unkari, Viro, Venäjä, Itävalta, Ranska, Hollanti, Luxemburg) mestarikursseilla, lisäksi hän opiskeli Sibelius-Akatemiassa paljon kamarimusiikkia Ralf Gothónin sekä liediä Ilmo Rannan ja Hartmut Höllin johdolla.

Mikael Kemppainen on palkittu monissa piano- ja kamarimusiikkikilpailuissa, mm. 1. palkinto Jyväskylän Pianokilpailussa 2001. Näiden palkintojen jälkeen Kemppainen on esiintynyt useiden orkestereiden solistina sekä festivaaleilla kuten Naantalin Musiikkijuhlat, Helsingin Juhlaviikot, Turun Musiikkijuhlat, Espoon Pianoviikko, Kuhmon Kamarimusiikki ja Berliinin PianoForum-kongressin konserttisarja ”Young Prize-Winners”. Lisäksi hän on tehnyt radionauhoituksia Yleisradiolle.

Kemppainen on aina ollut aktiivinen kamarimuusikko, ja hänen ohjelmistonsa erityisesti jousisoittimien kanssa onkin mittava. Kemppainen toimii nykyisin säestyksen lehtorina Turun konservatoriossa. Hän on myös tuttu näky lukuisien mestarikurssien ja kilpailuiden pianistina; viime vuosina hänet on kiinnitetty mm. Turun Sellokilpailun, Paulon kansainvälisen sellokilpailun ja Kuopion Viulukilpailun pianistiksi.

Pianisti Henni Isojunno on valmistunut musiikin maisteriksi vuonna 2014 Sibelius-Akatemian esittävän säveltaiteen koulutusohjelmasta ja Musiikkipedagogiksi (Turun Ammattikorkeakoulu) vuonna 2012.
Hänen opettajinaan ovat toimineet Jussi Siirala (Sibelius-Akatemia), Niklas Pokki (Turun AMK) ja Mirva Pasma (Halikon musiikkiyhdistys). Kamarimusiikin ja mestarikurssien merkittävimpiä opettajia ovat hänelle olleet mm. Emanuel Krasovsky, Ilmo Ranta, Heikki Pellinen, Martti Rautio, Tuija Hakkila, sekä Matti Raekallio.
Tällä hetkellä Henni Isojunno työskentelee mm. Salossa, Halikon Musiikkiyhdistyksen toiminnanjohtajana ja pianonsoitonopettajana.